Når du begynder på skolen gennemgår du sammen med din vejleder din personlige Uddannelsesplan fra UU.

I får en god snak om dine muligheder og afstemt forventningerne,  får afklaret hvordan forløbet på Produktionsskolen skal være, samt laver din handlingsplan med punkter, som du sammen med din værkstedslærer og vejleder,  løbende følger op på og justerer, hvis der er behov for det i forhold til din nærmere afklaring af dine fremtids muligheder.

Du og vejlederen bliver enige om, hvilket værksted du skal opstarte på. Det vil være muligt undervejs at skifte værksted, hvis det har relevans for dit forløb og der er plads på værkstedet.

Det er ikke fastlagt, hvor lang tid skoleopholdet skal vare. Nogle elever går her i kort tid, andre i længere tid. Det er op til dig og din indsats, hvor længe du har behov for at være på skolen, for at pen & paperkomme videre med dine fremtidsplaner.

MULIGHED FOR PRAKTIK OPHOLD.

ERHVERVSPRAKTIK.
Under dit ophold på Produktionsskolen har du mulighed for at komme i erhvervspraktik i op til fire uger pr. halvår.
Praktikstedet finder du sammen med din værkstedslærer eller vejleder. Du får også skoleydelse, mens du er i praktik.

KOMBI FORLØB.
Du får også mulighed for at deltage i et KOMBI forløb, som er et 14 dags forløb, som foregår på en af erhvervsskolerne, hvor du kan afprøve den retning, som du har af planer og interesse for.

ALMEN UNDERVISNING.
På skolen har du mulighed for undervisning til dig der gerne vil lære noget mere. Vi kan tilbyde dig undervisning i dansk og matematik.

ÅRSPLAN
Hvert værksted udarbejder en årsplan for hvilke aktiviteter i form af produktion og serviceydelser, aktiviteter, temaer, projektopgaver, teamøvelser, ture, virksomhedsbesøg, ekskursioner, der vil være på værkstedet i løbet af året.

FÆLLES AKTIVITETER OG ARRANGEMENTER PÅ SKOLEN.
Ugentlig sport – og motions aktiviteter planlægges.

Andre aktiviteter kan være Åbent Hus på skolerne, foredrag, virksomhedsbesøg, sejlture.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *