DIN FORLØBS PLAN

Inden du starter på skolen, har du den første samtale sammen med vejleder, hvor i sammen finder ud af, hvordan du kommer godt i gang på skolen og hvilket værksted der er bedst for dig.

Når der er gået 1 måned, og du forhåbentlig er faldet godt til på værkstedet og på skolen, udarbejder du, din værkstedslærer og vejleder, din forløbsplan, hvor målet er at støtte dig i en afklaringsproces, finde dine styrker, talenter og interesser, for at finde den rigtige uddannelse- eller jobretning.

Uddannelsesplanen fra UU sammenholdt med forløbsplanen er din afklaring for en fremtidsplan, hvilke mål du har, og hvordan du når disse mål.

checklist png-resized-198VEJLEDNING OG STØTTE

Vejledning og støtte kan du få hver dag enten direkte på værkstedet eller ved personlige samtaler.

Din værkstedslærer eller skolens vejleder er altid til at tale med. Hvis du har brug for støtte og vejledning, hjælper vi dig.

Vejledningen støtter dig i dit valg af uddannelse eller arbejde, og produktionsskolen kan hjælpe dig til at afprøve undervisning f.eks. på teknisk skole eller med at finde praktik i et fag, som du interesserer dig for.

EGU

I samarbejde med kommunerne tilbyder produktionsskolerne også at gennemføre Erhvervsgrund-uddannelsen(EGU). Skolen kan eventuelt stå som ansvarlig for et helt forløb og stille med vejledning.
(se under menuen ELEV.VEJLEDNING eller læs mere på www.EGU.dk )

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *