Radio Sydhav

D. 25. november afholder vi, Nakskov afdelingen, Gammeldags Juletræsfest for udsatte børn, der er under Dansk Folkehjælp. Vi har sørget for sponsorgaver, godteposer, musik, julemand og juletræ.
For at skaffe økonomiske midler til dette har vores elever på SOSU-/pædagogisk værksted solgt julekalendere for Børns Vilkår; hvoraf 50% af pengene, selvsagt, går til Børnetelefonen, og vi har valgt, at de øvrige 50% donerer vi til Dansk Folkehjælp; sådan at vi kan afholde festen OG yderligere 16 familier kan få Julehjælp.
I forbindelse med dette har eleverne på værkstedet haft et projekt, der hedder “At være barn i DK”, hvor de har arbejdet med begreberne; god og dårlig opvækst, hvad er Børnekonventionen og meget andet, hvor man, med fagbriller, går lidt i dybden med dét at være barn og ung i DK.

radio

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *