Hjulene kører igen

Lolland Produktionsskole er nu tilbage efter sommerferien og i fuld gang med nye elever og projekter – bla kan nævnes:

Mad til mennesker
Køkkener I Nakskov og Maribo arbejder med solens mad. Omskrevet betyder det at vi anvender de råvare der er fremme nu.
Vi arbejder med konservering og syltning. Vi arbejder op fra bunden både socialt og fagligt.

KU
12 nye elever er netop startet på KUU uddannelsen, som også har til huse på Lolland Produktionsskole i Maribo. De første par dage har eleverne været på en lille ryste sammen tur v. Næshytterne i Bandholm.
En dejlig tur som bl.a. bestod af masser af socialt samvær, kage, lejrbål, stjerneskud og opgaver. Så nu er eleverne klar til at tage fat på hverdagen med undervisning i dansk og matematik, virksomhedsbesøg, og praktik i forskellige virksomheder.

Metal
På metal er der efter ferien en skilteproduktion til boldklubben i Nakskov og nogle stigemoduler til en privat aktivitetsbane samt vi påbegynder vores produktion af jern figurer til pynt i haver og indkørsler (hjerter-stjerner og lign) det er jo snart jul og så er der forespørgsel på nogle brænderstavlstativer.

SOSU
SOSU-/pædagogisk værksted har, efter sommerferien, arbejdet med “Min historie”; som er et mini-projekt, hvor eleverne arbejder med deres egen historie og stamtræ.
Ligeledes har vi arbejdet en smule med anatomi og fysiologi, hvor eleverne, i grupper, har trukket et organ (i lodtrækning), som de har skulle forklare opbygningen af – og funktionen; og fremlægge for klassen.
Pt. er vi i gang med at arbejde med sanserne.

IT Support & IT medie
De to It værksteder er i øjeblikket ved at træne de nye elever op så de er skarpe til vores store lanparty i slutningen
af uge 41. Emnerne er bla servere, netværk, windows-installationer, filmning, redigering, webside-fremstilling og photoshop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *