England

Lops` It-linier har været afsted til England, nærmere Chatham i Kent, for, at arrangere et Lan-party for en gruppe af engelske elever i aldersgruppen 16-25.
projektet er støttet af EU projektet ERASMUS.
Vores elever der var med i projektet har fået et indblik i, hvordan hverdagen kan se ud i en anden kultur end den danske, samt haft en god udfordring i, at klare sig i en ny social kontekst på tværs af landegrænser.
Eleverne lavede et fint arrangement for de engelske elever, som var meget glade for Lan-partyet. Der var arbejdsopgaver med filmklipning, Lan-party setup, filmning og foto, fremstilling af hjemmeside, som eleverne varetog.

IMG_6633

Derudover har turen budt på en tur til London, hvor eleverne har set “the essentiels”, Bl.a. Westminister abbey, Big Ben, Buckingham Palace, Trafalgar square, Det engelske parliament, Sct Pauls Cathedral samt the Imperial War Museum. En gruppe af eleverne var på en historisk siteseeing i Chatham, som historisk set rummede The Docks der byggede og vedligeholdte den engelske flåde.

hitler london

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er en lille “teaser” for den film som kommer senere om Englandsturen…

The YouTube ID of h?v=w1id_Lp3_8g is invalid.