Åbent hus 2015

Onsdag den 29/4-2015 havde vi Åbent hus på LOPS.

Det var muligt for både samarbejdspartnere, skoler, venner og familie, at komme os se de arbejdende værksteder og se hvad det vil sige at gå på LOPS. Der var åbent på både afdelingen Maribo og i Nakskov, plus vores satellit værksted Maritim, Plutteøen Nakskov.
I Maribo kunne man se hvordan vi arbejder på de forskellige værksteder. Køkkenet havde disket op med små lækre anretninger i kantinen, med lakse blinis, chokolade kage og lækre drikkevarer,

Der blev kreeret flotte malerier hos Idè og Design.
Hos IT Medie var det utrolig underholdende, at opleve hvordan man så ud, efter eleverne havde tryllet med Photoshop – face swap (se foto).

BibiMathias

IT Support fremviste deres support arbejde med egne servere og opstarten med infoskærme o. lign.

Håndværk og Service fremviste produktion af strandstole og renovering af møbler.
I Almen undervisningen kunne man se vores Screeningsværkstøj, praksis orienterede undervisningsmaterialer og høre om vores brede vifte af undervisningstilbud.
Efter man havde gået en tur rundt på skolen og udfyldt vores Tips 13, sluttede man af nede i ” Vejleder grillen ” Hvor Morten, vores vejleder, stod og uddelte varme pølser og brød.
I Nakskov blev der i metal slået til stålet, bukket og svejset på livet løs, på produktioner til videresalg.
Dette gjorde sig også gældende på skolens satellit, Maritim, hvor der blev produceret hånddrejede kuglepenne og mast ringe, samt reparation af folkebåden. Og der blev serveret laks og pølser på grill.

Service værkstedet stod for rundvisninger på skolen, opretning og klargøring for afdelingens rygegård, samt eftersyn og pakning af gulvet til vores lejrtelt.
Køkkenet viste også deres kunnen, fra rodfrugter og salater til romkugler  Og chokoladekage.It-support
Hos Sosu pæd havde de sat forskellige stationer op, hvor det var muligt at se hvad de arbejder med, fra Skovbørnehave aktiviteter, cykelture for Ældrecenter, Hygiejne, børnefødselsdag koncept og undervisningsforløb om kroppens anatomi?
Vi takker alle for en rigtig hyggelig dag, hvor vejret var med os.
Vi takker alle besøgende for at vi måtte vise vores arbejde, og jeres positive tilkendegivelser. Håber at se Jer igen næste år, og gerne flere til.