Frilufttur 2014

Vi har nu været på en skøn friluftsrute på albuen, hvor vi har oplevet et fantastisk samvær

fælleskab og dejlig stemming. Første dag gik med at blive indkvarteret i de mange telte, som var stillet op på pladsen da vi ankom. I løbet af eftermiddagen gennførte vi et sjovt og udfordrende vandløb hvor både balance hurtighed og taktik var i spil. Til aften fik vi serveret lasagne grønt salat og lækkert brød.

2 dagen gik med mini ol hvor der blev kastet med spyd og Kugler, spillet kegle fodbold  og en helt ny form for volley  ball blev opfundet. aftenen gik med hygge, spil og sang til guitar toner.10483966_10203278542756334_1706763617_2

3 dagen prøvede vi kræfter som ”stærk mand” hvor der blev flippet med traktordæk trukket lastbil og løftet jern. mange elever   opdagede nye styrker og udholdenhed hos sig selv nu, og de fandt deres indre kriger frem til paint ball Til aften kunne vi nyde en hyggelig  grill aften med festlige indslag og både drenge og piger kæmpede om medaljerne på den elektriske tyr. Det er skønt at se hvordan venskaber er blomstrer på tværs af både værksteder og de to afdelinger.

Den sidste dag blev der gået tur ud til albuen og sejlet med postbåden mellem albuen langø havn og enehøje.

Det har været en fantastisk tur, med minder som både lærere og elever vil bære med sig i livet.